Om Askepot & Valentino

– Nordens største brudebutik

Askepot & Valentino er Nordens største specialforretning med brudekjoler og festtøj til ham og hende fra verdens førende modehuse. Hos Askepot & Valentino, sætter vi den personlige betjening i højsædet.

Det er vigtigt for os, at I hele vejen i forløbet får den bedste og mest professionelle vejledning, lige fra købet, over til prøvning og tilretning af tøjet. Dette indebærer naturligvis at det er absolut nødvendigt at I ringer og aftaler en tid. Så vil der altid stå en sød ekspedient og et prøverum klar til Jer, og vi har mulighed for at give Jer den allerbedste betjening.

Et besøg hos os, skal altid være noget som I husker tilbage på, som en glædelig og afslappet del af Jeres bryllupsforberedelser.

Vi har egen systue i huset, hvor 4 dygtige skræddere sørger for, at brudekjolen, festkjolen/gallakjolen samt konfirmationskjolen sidder perfekt.
Der vil også altid være mulighed for, sammen med skrædderen, at sætte sit personlige præg på kjolen.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen i vores butik.

Anmeldelser fra Facebook

Fantastisk søde piger i butikken der formår at få en til at føle sig smuk og speciel �... Se mereSee Less

Fantastisk butik og personale. Bliver altid mødt af smilende & søde ansatte, der vejleder godt og som er super kompentente. <br/>Det er ikke uden grund at både konfirmationskjole, gallakjole og senest bryllupskjole er købt her. <br/>Nu venter den store dag blot D.26/8 hvor min skønne brudekjole skal tages i brug - kan slet ikke vente � <br/>Så tak for fantastisk service, vejledning og ikke mindst tålmodighed, når man kommer med en 4 uger gammel baby, der pludselig vil have mad når mor prøver kjoler �... Se mereSee Less

God service og dejligt hjælpsomt personale. Fagligheden er i top.... Se mereSee Less