Om Askepot & Valentino

– Nordens største brudebutik

Askepot & Valentino er Nordens største specialforretning med brudekjoler og festtøj til ham og hende fra verdens førende modehuse. Hos Askepot & Valentino, sætter vi den personlige betjening i højsædet.

Det er vigtigt for os, at I hele vejen i forløbet får den bedste og mest professionelle vejledning, lige fra købet, over til prøvning og tilretning af tøjet. Dette indebærer naturligvis at det er absolut nødvendigt at I ringer og aftaler en tid. Så vil der altid stå en sød ekspedient og et prøverum klar til Jer, og vi har mulighed for at give Jer den allerbedste betjening.

Et besøg hos os, skal altid være noget som I husker tilbage på, som en glædelig og afslappet del af Jeres bryllupsforberedelser.

Vi har egen systue i huset, hvor 4 dygtige skræddere sørger for, at brudekjolen, festkjolen/gallakjolen samt konfirmationskjolen sidder perfekt.
Der vil også altid være mulighed for, sammen med skrædderen, at sætte sit personlige præg på kjolen.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen i vores butik.

Anmeldelser fra Facebook

Fantastisk dejlig butik og super god service � havde den bedste oplevelse da jeg skulle finde min drøm af en brudekjole �... Se mereSee Less

Har fået den bedste service hos Askepot og Valentino. Er super glad for jeg valgte dem til at rådføre mig til den rigtige brudekjole�� Et skønt og smilende personale, som forstår at give den helt rigtige kundepleje og vejledning. Så derfor 5 �����... Se mereSee Less

Tak for hjælpen med at finde den perfekte brudekjole 😍 fantastisk service 👍... Se mereSee Less