Info om genbestilling af konfirmationskjoler

Kære konfirmand
Vi bliver hver dag spurgt om hvornår det er sidste chance for at bestille kjoler, så de når at komme frem inden konfirmationerne i foråret.

Vi har nu fra 2 af vores leverandører fået en endelig deadline for efterbestillinger.

  • Kjoler fra Nicole de Val skal bestilles senest 20. December.
  • Kjoler fra Luxux skal bestilles senest 7. Januar.

Vores øvrige leverandører tager altid forbehold for at enkelte styles eller bestemte materialer og blonder pludselig kan meldes udsolgt, så derfor sætter vi altid en ordre i produktion straks efter bestilling.

Vi har altid et kæmpe udvalg i butikken,- men efter deadline begynder vi at sælge fra vores eget lager, så derefter vil udvalget blive mindre.

Anmeldelser fra Facebook

Liselotte Andersen
Liselotte Andersen
2019-02-12T10:26:20+0000
Fantastisk butik med et stort udvalg af smukke brudekjoler. En rigtig dejlig oplevelse med god service og vejledning. Jeg fandt min drømmekjole. Kan klart anbefale at kigge forbi butikken.læs mere
Anette Maria Nielsen
Anette Maria Nielsen
2019-02-06T12:55:28+0000
Jeg fandt min drømme-brudekjole i går hos Askepot og Valentino 👰🏼🥂🌸✨, og jeg vil varmt anbefale butikken til alle som skal giftes ❤️ Jeg blev kyndigt guidet af søde Jonna, som er super erfaren og meget dygtig. Hun havde overblikket og guidede ud fra hendes store viden, men lod hele tiden mig tage beslutningerne. Hun var ærlig, men havde også en super god føling med hvornår hun skulle ytre sin mening. Til trods for at mit budget ikke var tårnhøjt var mulighederne rigtig mange, og jeg følte aldrig et pres ift at købe dyrere. Hun sørgede kun for at finde kjoler som var indenfor budgettet. Hun inddragede de søde piger jeg havde med, som også følte sig meget velkomne i butikkens smukke lokaler 🥂🌸✨❤️ Både mine piger og jeg havde en fantastisk oplevelse ❤️ Tusind tak til Jonna og Askepot og Valentino 🙏🏼læs mere
Helene Staal Wilsøe
Helene Staal Wilsøe
2019-01-28T11:47:24+0000
d. 19/1-19 var jeg inde for at finde min brudekjole, jeg og mit team fik sådan en god behandling.Den sødeste medarbejder Kirsten hjalp mig med at finde min kjole, jeg følte mig tilpas hele vejen igennem og da jeg spurgte om det ville være et problem hvis man tabte sig lidt, sagde hun bare " i dag finder vi kjolen, om 4mdr tilpasser vi den", det hele var helt perfekt.En STOR tak til Kirsten, som gjorde dagen helt uforglemmelig for mig <3 Jeg glæder mig til at kjolen kommer hjem, så den skal tilpasses :-)læs mere
Thea Paulsen
Thea Paulsen
2019-01-27T18:56:13+0000
fuldstændig fantastisk personale og skønne kjoler ... !!
Alice Gejl Jensen
Alice Gejl Jensen
2019-01-12T20:18:17+0000
Skønt sted at komme, sød og hjælpsom personale😀