Vi søger salgsassistent og elev

Vi har rygende travlt og søger til snarlig tiltrædelse en salgsassistent (til) 28 til 35 timer pr. uge.

Har du let til smil, er tålmodig, kan holde mange bolde i luften og har lyst til at gøre tøjdrømmen til livets store begivenheder til virkelighed, så er det måske lige dig, som er vores nye kollega.

Din alder er ikke så vigtig – bare du er præsentabel og ung af sind, samt har ordenssans. Dog er det vigtigt, at du har butikserfaring, og kan arbejde selvstændigt, samt har et servicegen udover det sædvanlige. Tiltrædelse snarest muligt – men vi venter gerne på den rigtige.

Vores elev er udlært pr. 15. marts, og vi søger derfor hendes afløser.

Så har du afsluttet handelsskolens grundforløb, eller en videregående uddannelse på handelsskole eller gymnasium, og har lyst til at prøve kræfter med butiksfaget i en branche ud over det sædvanlige, glæder vi os til at modtage din ansøgning. Uddannelsen som butiksassistent er 2-årig (og) afbrudt af skoleophold af 14 dages varighed.

Vi forventer, at du er moden i din fremtoning, har let til smil, er energisk, mødestabil og sætter en ære i at give vores kunder den allerbedste service. Gode kundskaber på de sociale medier vil være en fordel, da du vil få ansvaret for diverse opslag.

Lidt om os: Vi har solgt brude-, fest- og konfirmationstøj til glade, forventningsfulde kunder i 26 år. Et tøjkøb hos os er ikke bare et tøjkøb, men en drøm og en tillidssag, som vi gør alt for at efterleve. Vi er et lille team på 3 fastansatte, og derudover har vi 3 søde damer til weekendhjælp – så vi er en lille sammenspist “familie”.

Send gerne din ansøgning vedlagt CV og et foto på: mail@askepot-valentino.dk eller stik hovedet ind i butikken. Ring eller mail endelig, hvis du har spørgsmål. Al henvendelse til Jonna.