Nyheder fra Facebook

– Følg med i hvad, der sker på vores Facebook side

... Se mereSee Less

2 days ago

Husk vi stadig har -20% på festkjoler 🌸🌸

Kom og besøg os 🌸
Vi har både korte og lange kjoler - så der er til enhver lejlighed 🌸🌸
... Se mereSee Less

4 days ago

Skal du giftes ? 💗 eller mangler du et lækkert sæt tøj til en fest ? 💗

Kom og besøg os, så hjælper vi med at finde det perfekte til dig 🌸🌸
... Se mereSee Less

4 days ago

Husk vi stadig har -15% på alle ikke nedsatte brudekjoler 🌸🌸

Ring og book en tid på 74 73 87 87 💗
... Se mereSee Less

4 days ago

... Se mereSee Less

1 week ago

... Se mereSee Less

1 week ago

... Se mereSee Less

1 week ago

... Se mereSee Less

3 weeks ago

... Se mereSee Less

3 weeks ago

Anmeldelser fra Facebook

Chanette Kraft
Chanette Kraft
2020-02-11T18:37:18+0000
Jeg har købt mim brudekjole i denne skønne butik❤️🥰. Jeg vil anbefale ALLE kommende brude/brudgomme/konfirmander/gæster mm😉, at besøge ASKEPOT og VALENTINO👌. Fra du ankommer, mærker du deres fantastiske expertice... de er fantastiske til at hjælpe dig med at finde, lige netop DIN drømmekjole❤️ OG intet er umuligt. Samtidig har de en skrædder i huset, hvilket også er et plus👍. Så giver max stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️,for service,kæmpe udvalg,hyggelig atmosfære, faglig dygtighed osv❤️👌👍Kh Chanettelæs mere
Sofie Schrøder
Sofie Schrøder
2020-01-21T19:31:22+0000
Fandt idag min brudekjole i Askepot og Valentino. Fik sammen med min svigermor den bedste behandling fra vi kom til vi gik. Vi følte os velkommen, fik kaffe og bobler + snacks og vi kunne tage os god tid til at ose inden vi skulle igang med at prøve kjolerne. Jonna (tror jeg måske ekspedienten hed) hjalp os grundigt med at finde kjoler til det ønskede budget. Da vi prøvede de kjoler jeg fandt interessant, var hun god til at få mig til at føle mig tilpas undervejs og at guide mig til det helt rigtige valg. Jeg fandt lynhurtigt drømmekjolen og glæder mig så meget til at bære den på den store dag 🙏🏼 5 stjerner herfra! 🌸🌸🌸🌸🌸læs mere
Christina Madsen
Christina Madsen
2020-01-10T19:16:13+0000
Jeg kan anbefale Askepot & Valentino til alle kommende brude. Jeg var i to brudekjoleforretninger, inden at jeg tog i Askepot & Valentino. Jeg fik helt klart den absolut bedste service i Askepot & Valentino, og mit lille følge blev forkælet med chokolade, bobler, kaffe og vand. Vi følte os alle meget velkomne. Kjoleudvalget er stort, og i forskellige prisklasser, samt der er meget brudetilbehør.Jeg havde svært ved at beslutte mig, men der var sat rigtig god tid af, og jeg blev kun mødt med smil, ro og tålmodighed. Jeg følte mig virkelig forkælet - hvilket jeg slet ikke oplevede i de andre butikker.Jeg bor over 2 timers kørsel væk fra Askepot & Valentino, men det er hele turen værd. Jeg kan kun give Askepot & Valentino samt deres fantastiske personale mine allerbedste anbefalinger.læs mere
Camilla Larsen
Camilla Larsen
2020-01-09T17:14:56+0000
Virkelig god service og de smukkeste kjoler 😍😍😍
Isabella Juel Broksø
Isabella Juel Broksø
2020-01-02T16:02:20+0000
Jeg kan absolut anbefale at besøge denne butik. Det er et helt fantastisk sted og exceptionel service af Jonna! <3 Jeg havde prøvet andre kjoler før jeg kom til Askepot og Valentino, og det var først da jeg kom her, at jeg følte mig set og hørt. Jeg oplevede at fokus lå 100% på mig. Jonna var rigtig god til at forstå min smag og sammen fandt vi op til flere helt fantastiske kjoler. Der er et stort og udfyldende udvalg af kjoler, alle i høj kvalitet, og så fører de mærket Pronovias, som jeg længe har kigget efter. Og selvfølgelig fandt jeg drømmekjolen her! Og så end da til en helt fantastisk pris. Kort efter købet vendte jeg tilbage i butikken for at bekræfte mit valg af kjole, og igen var Jonna klar til at tage imod mig. Fra start til slut har jeg oplevet rigtig god rådgiving og service, og det har været en fantastisk oplevelse som jeg kan kigge tilbage på med glæde. Det var hele turen fra Aalborg til Tønder hver, uden tvivl. Så jeg kan stærkt anbefale Askepot og Valentino.læs mere
Bjarne Rasmussen
Bjarne Rasmussen
2019-12-27T18:13:58+0000
Super positiv oplevelse af købe konfirmationskjole i dag. Utrolig flink, hjælpsom og ikke mindst faglig kompetent betjening, der lynhurtigt skabte tryghed hos vores datter. Vi blev betjent af en der hedder Nadja (kan jeg se på kassebon :-)) Stor anbefaling herfra.læs mere