Nyheder fra Facebook

– Følg med i hvad, der sker på vores Facebook side

... Se mereSee Less

3 days ago

... Se mereSee Less

4 days ago

TRES CHIC <3 <3
Til alle jer der ikke nåede at få en tid til vores Tres Chic dage - RESTEN af april SPAR -15% på ALT Tres Chic <3 <3
Vælg og vrag blandt mange forskellige smukke styles <3
HUSK BOOK EN TID PÅ 74 73 87 87
... Se mereSee Less

6 days ago

TRES CHIC

... Se mereSee Less

1 week ago

Askepot og Valentino Brudekjoler og Konfirmationskjoler har opdateret sit profilbillede. ... Se mereSee Less

2 weeks ago

Askepot og Valentino Brudekjoler og Konfirmationskjoler har opdateret sit coverbillede. ... Se mereSee Less

2 weeks ago

... Se mereSee Less

2 weeks ago

Kom og oplev Danmarks største udvalg af smukke brudekjoler 💞🌸
Butikken bugner af nye styles 🌸🌸

Ring og book en tid på 74 73 87 87
... Se mereSee Less

2 weeks ago

... Se mereSee Less

3 weeks ago

Anmeldelser fra Facebook

Liselotte Andersen
Liselotte Andersen
2019-02-12T10:26:20+0000
Fantastisk butik med et stort udvalg af smukke brudekjoler. En rigtig dejlig oplevelse med god service og vejledning. Jeg fandt min drømmekjole. Kan klart anbefale at kigge forbi butikken.læs mere
Anette Maria Nielsen
Anette Maria Nielsen
2019-02-06T12:55:28+0000
Jeg fandt min drømme-brudekjole i går hos Askepot og Valentino 👰🏼🥂🌸✨, og jeg vil varmt anbefale butikken til alle som skal giftes ❤️ Jeg blev kyndigt guidet af søde Jonna, som er super erfaren og meget dygtig. Hun havde overblikket og guidede ud fra hendes store viden, men lod hele tiden mig tage beslutningerne. Hun var ærlig, men havde også en super god føling med hvornår hun skulle ytre sin mening. Til trods for at mit budget ikke var tårnhøjt var mulighederne rigtig mange, og jeg følte aldrig et pres ift at købe dyrere. Hun sørgede kun for at finde kjoler som var indenfor budgettet. Hun inddragede de søde piger jeg havde med, som også følte sig meget velkomne i butikkens smukke lokaler 🥂🌸✨❤️ Både mine piger og jeg havde en fantastisk oplevelse ❤️ Tusind tak til Jonna og Askepot og Valentino 🙏🏼læs mere
Helene Staal Wilsøe
Helene Staal Wilsøe
2019-01-28T11:47:24+0000
d. 19/1-19 var jeg inde for at finde min brudekjole, jeg og mit team fik sådan en god behandling.Den sødeste medarbejder Kirsten hjalp mig med at finde min kjole, jeg følte mig tilpas hele vejen igennem og da jeg spurgte om det ville være et problem hvis man tabte sig lidt, sagde hun bare " i dag finder vi kjolen, om 4mdr tilpasser vi den", det hele var helt perfekt.En STOR tak til Kirsten, som gjorde dagen helt uforglemmelig for mig <3 Jeg glæder mig til at kjolen kommer hjem, så den skal tilpasses :-)læs mere
Thea Paulsen
Thea Paulsen
2019-01-27T18:56:13+0000
fuldstændig fantastisk personale og skønne kjoler ... !!
Alice Gejl Jensen
Alice Gejl Jensen
2019-01-12T20:18:17+0000
Skønt sted at komme, sød og hjælpsom personale😀