Nyheder fra Facebook

– Følg med i hvad, der sker på vores Facebook side

... Se mereSee Less

2 days ago

... Se mereSee Less

5 days ago

Mangler du sko til den store dag ? 💗
Så kig forbi butikken - stort udvalg i flotte brudesko 💗

Her ses et lille udpluk 💗
... Se mereSee Less

2 weeks ago

Mangler du sko til den store dag ? 💗 Så kig forbi butikken - stort udvalg i flotte brudesko 💗 Her ses et lille udpluk 💗

... Se mereSee Less

2 weeks ago

... Se mereSee Less

2 weeks ago

... Se mereSee Less

3 weeks ago

... Se mereSee Less

3 weeks ago

... Se mereSee Less

4 weeks ago

Så fandt vi den heldige vinder af en konfirmationskjole til en værdi af 1500 kr.😀

DET BLEV KARINA JAKOBSEN!

Stort tillykke! Ring til os på 74738787 og aftal tid til prøvning 😀 Vi ses!
... Se mereSee Less

1 month ago

Anmeldelser fra Facebook

Christina Madsen
Christina Madsen
2020-01-10T19:16:13+0000
Jeg kan anbefale Askepot & Valentino til alle kommende brude. Jeg var i to brudekjoleforretninger, inden at jeg tog i Askepot & Valentino. Jeg fik helt klart den absolut bedste service i Askepot & Valentino, og mit lille følge blev forkælet med chokolade, bobler, kaffe og vand. Vi følte os alle meget velkomne. Kjoleudvalget er stort, og i forskellige prisklasser, samt der er meget brudetilbehør.Jeg havde svært ved at beslutte mig, men der var sat rigtig god tid af, og jeg blev kun mødt med smil, ro og tålmodighed. Jeg følte mig virkelig forkælet - hvilket jeg slet ikke oplevede i de andre butikker.Jeg bor over 2 timers kørsel væk fra Askepot & Valentino, men det er hele turen værd. Jeg kan kun give Askepot & Valentino samt deres fantastiske personale mine allerbedste anbefalinger.læs mere
Camilla Larsen
Camilla Larsen
2020-01-09T17:14:56+0000
Virkelig god service og de smukkeste kjoler 😍😍😍
Isabella Juel Broksø
Isabella Juel Broksø
2020-01-02T16:02:20+0000
Jeg kan absolut anbefale at besøge denne butik. Det er et helt fantastisk sted og exceptionel service af Jonna! <3 Jeg havde prøvet andre kjoler før jeg kom til Askepot og Valentino, og det var først da jeg kom her, at jeg følte mig set og hørt. Jeg oplevede at fokus lå 100% på mig. Jonna var rigtig god til at forstå min smag og sammen fandt vi op til flere helt fantastiske kjoler. Der er et stort og udfyldende udvalg af kjoler, alle i høj kvalitet, og så fører de mærket Pronovias, som jeg længe har kigget efter. Og selvfølgelig fandt jeg drømmekjolen her! Og så end da til en helt fantastisk pris. Kort efter købet vendte jeg tilbage i butikken for at bekræfte mit valg af kjole, og igen var Jonna klar til at tage imod mig. Fra start til slut har jeg oplevet rigtig god rådgiving og service, og det har været en fantastisk oplevelse som jeg kan kigge tilbage på med glæde. Det var hele turen fra Aalborg til Tønder hver, uden tvivl. Så jeg kan stærkt anbefale Askepot og Valentino.læs mere
Bjarne Rasmussen
Bjarne Rasmussen
2019-12-27T18:13:58+0000
Super positiv oplevelse af købe konfirmationskjole i dag. Utrolig flink, hjælpsom og ikke mindst faglig kompetent betjening, der lynhurtigt skabte tryghed hos vores datter. Vi blev betjent af en der hedder Nadja (kan jeg se på kassebon :-)) Stor anbefaling herfra.læs mere
Kristine Møller Nielsen
Kristine Møller Nielsen
2019-12-18T13:51:41+0000
⭐️ Jeg fik den bedste betjening af Jonna ⭐️ Hun fangede hurtigt min stil og hvad der klædte mig.Der var tid og rummelighed til at jeg kunne have min 4 mdr. gammel søn med. Jeg gik 45 min over min tid og efter lukketid og mærkede på intet tidspunkt noget pres. Jeg endte med at købe den smukkeste kjole og slør og jeg glæder mig helt vildt til at gå op af kirkegulvet i den kjole. 😍😍👍🏻læs mere
Ulla Bregnø
Ulla Bregnø
2019-12-14T18:05:46+0000
Vi har lige købt konfi kjole i dag, sikke en dejlig betjening.Personalet gør alt for at pigerne skal føle sig godt tilpas.