Konfirmationskjoler

Askepot & Valentino har altid et stort udvalg af de smukkeste konfirmationskjoler. Vi har konfirmationskjoler fra førende designere samt vores eget mærke, som kun sælges tre steder i landet, og hvis konfirmanden ikke er til konfirmationskjoler, har vi også smarte buksedragter til konfirmationen.

Vi har egen systue i huset, hvor vores dygtige skræddere kan tilpasse konfirmationskjolen efter konfirmandens personlige ønsker eller sørge for, at konfirmationskjolen sidder helt perfekt.

Hos Askepot & Valentino i Tønder starter konfirmationssæsonen op i efterårsferien, hvor vi har premiere på den nye sæsons smarte konfirmationskjoler og store rabatter på årets konfirmationskjoler.

VIP-event for konfirmander

Vi holder hvert år vores populære VIP-aftener for konfirmander, hvor konfirmanderne kan se de nyeste trends indenfor konfirmationskjoler, få råd og vejledning om konfirmationskjolen samt en goodiebag med lækkerier.

Husk at booke en plads, så vi sammen kan gøre konfirmationsforberedelserne til en dejlig oplevelse.

Kontakt Askepot & Valentino i Tønder og lad os hjælpe jer med at finde den helt rigtige konfirmationskjole. Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores butik.

Husk, vi har prisgaranti! Finder du den samme vare i en anden butik til billigere pris, matcher vi naturligvis prisen.

Lilly 2023