Brudekjoler

Velkommen til Askepot & Valentinos fantastiske univers med tusindvis af smukke brudekjoler. Vi har brudekjoler fra verdens førende designere i de lækreste materialer. Vores brudekjoler fås fra str. 34 til 60 og til priser fra 3.000,00 kr.

Vi får løbende nye brudekjoler hjem og har derfor altid et stort udvalg af smukke brudekjoler med de nyeste snit og trends.

Husk tidsbestilling ved køb af brudekjole

Hos Askepot og Valentino i Tønder har vi stor erfaring med bryllupper og brudekjoler, og vi ved, at det er noget helt særligt at finde den helt rigtige brudekjole til den store dag. Ud over vores ekspertise, råd og vejledning tilbyder vi derfor også altid bobler, kaffe, the og chokolade, når I skal udvælge den perfekte brudekjole. I forbindelse med udvælgelse af brudekjolen er det derfor altid nødvendigt at bestille tid i butikken, så vi sammen har god tid til at finde brudekjolen.

Vi har også egen systue i huset, hvor vores dygtige skræddere kan tilpasse brudekjolen efter dine personlige ønsker eller sørge for, at brudekjolen sidder perfekt.

Kontakt Askepot & Valentino i Tønder og lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige brudekjole til den store dag. Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores butik.

Husk, vi har prisgaranti! Finder du den samme vare i en anden butik til billigere pris, matcher vi naturligvis prisen.

Pronovias 2023